Fronturi din mdf pentru diverse piese de Mobila - Mobilier.md

Mobilier.md este unul din producătorii de top de fronturi pentru mobilier si uși din MDF, acoperite cu folie PVC.

Fronturile pentru mobilier sunt pe larg folosite ca: uși de bucătărie, uși pentru mobila de birou, piese de fațade, seturi de dormitoare, precum și în producerea mobilierului pentru copii. Gama largă de culori și tipurile de frezare oferă posibilitatea de a realize orice idee de design. Fiecare va putea găsi ceva pe placul său în colecția noastră de fronturi, de la hi-tech pînă la stilul classic preferat, acoperite cu pelicule de la cele mai simple pînă la cele din ultimele colecții.

Deoarece fiecare client este important pentru noi, depunem eforturi pentru a-i ușura munca, eliberînd comenzile în termenii prestabiliți.

KRONOPOL - GTV - MOBILIER.MD

KRONOPOL - GTV - MOBILIER.MD Компания MOBILIER.MD провела 12 и 13 сентября презентацию новинок в мебельной индустрии для своих постоянных клиентов, а также отличные семинары с участием знаменитого польского бизнес тренера. Благодарим за поддержку наших заграничных партнеров KRONOPOL и GTV, а также всех наших клиентов. Два дня пролетели незаметно! Обещаем и впредь организовывать интересные мероприятия такого масштаба .

30 Septembrie
Meniutoggle
scroll